Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Az új 2019-es modellévi Jeep Cherokee

Hír megjelenése: 2018.03.26
Az új, 2019-es modellévi Jeep® Cherokee – a világ legjobb terepképességű középkategóriás szabadidőjárműve – a mai napon, a 2018-as Detroiti Autószalonon tartotta világpremierjét. Az új, eredeti és prémium formatervet felvonultató modell további fontos újdonsága a vadonatúj, fejlett, kétliteres, közvetlen befecskendezéses soros négyhengeres erőforrás, amely az eddiginél nagyobb teljesítményt és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál.A Jeep Cherokee továbbfejlesztett kiadása még kényelmesebb és praktikusabb belső teret kínál; a mindennapi gyakorlati érték mellett kiemelkedő vezethetőség és rugózási komfort, független első és hátsó felfüggesztés, világszínvonalú torziós szilárdság, háromtagú motorkínálat, egy továbbfejlesztett, igen takarékos, kilencfokozatú automata sebességváltó, továbbá több mint nyolcvan biztonsági és vagyonvédelmi funkció jellemzi.

A Detroiti Autószalonon leleplezett, 2019-es modellévi Jeep Cherokee modellt ábrázoló további fényképek, illetve további információk az FCA US sajtóoldalán érhetők el (http://media.fcanorthamerica.com/newsrelease.do?id=18756&mid=1). Az új, 2019-es modellévi Jeep Cherokee 2018 második felében érkezik meg Európába. A modell európai kivitelének műszaki adatairól a piaci bevezetést megelőzően adunk részletes tájékoztatást.

Az új, prémium dizájn hű maradt az ikonikus Jeep formanyelvhez
A 2019-es modellévi Jeep Cherokee teljes körűen megújult külső formaterve vadonatúj, friss megjelenést kölcsönöz a modellnek. Több meghatározó stíluselem teljesen átalakult, így a teljes orrkialakítás, a motorházfedél, a LED-es fényszórók, a nappali fények, valamint a ködfényszórók. Az új, 2019-es modellévi Jeep Cherokee felfrissített utasterében elegáns hatást keltenek az új, selyemfényű króm és magas fényű zongoralakk dekorrészletek, ezen túlmenően a belső környezet ugyanolyan praktikus és kényelmes, mint amilyen volt.

Fejlett technológia, negyedik generációs Uconnect rendszerek
Az új 2019-es Jeep Cherokee fedélzetén megtalálható, legújabb generációs Uconnect rendszerek olyan fejlett kommunikációs, szórakoztató és navigációs szolgáltatásokat nyújtanak, mint az Apple CarPlay és Android Auto, a választhatóan 7,0 vagy 8,4 colos képátlójú érintőképernyők az okostelefonokon megszokott többujjas parancsokkal kezelhetők.

Fejlett motorválaszték
A műszaki jellemzőit tekintve az autóipar legfejlettebb motorjai közé tartozó vadonatúj, 2,0 literes, közvetlen üzemanyag-befecskendezéses, soros négyhengeres, start-stop funkcióval felvértezett turbómotor sorakozik fel a Cherokee eddigi motorjai: a 3.2 V6 Pentastar és 2.4 literes, soros négyhengeres PZEV Multiair2 Tigershark blokkok mellé. Mindhárom erőforráshoz választható a kilencfokozatú automata sebességváltó.

Kategóriaelső „Jeep Trail Rated” terepképesség
A 2019-es modellévi Jeep Cherokee háromféle innovatív, továbbfejlesztett összkerékhajtási rendszerrel (Jeep Active Drive I, Jeep Active Drive II és Jeep Active Drive Lock) rendelhető, amelyek minden időjárási körülmények között utolérhetetlen terepképességekkel vértezik fel a modellt.

A Jeep Cherokee biztosan őrzi pozícióját, mint mértékadó középkategóriás szabadidőjármű: lekapcsolható hátsókerék meghajtásának köszönhetően, mérsékelt energiafelhasználást, ezáltal kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást eredményez, amikor nincs szükség összkerékhajtásra.

forrás: jeep.hu

Munkatársaink


Jeep® Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk