Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Kalandok a Jurassic Parkban

Hír megjelenése: 2018.07.28
A napokban ünnepelte 25. születésnapját a Jurassic Park film franchise. A partira hivatalos volt többek között egy régi barát is, a Jeep0 Wrangler. Az ikonikus modell ugyanis már 1993 óta hűen kíséri sorozat pillanatait. Összegyűjtöttünk pár érdekes fordulatot a film és a Jeep kapcsolatából.A visszatérő:
Jeep 29, a John Hammond által az első filmben használt Wrangler, a sorozat negyedik részében feltámadt hamvaiból 22 év egyhelyben állás után. Ehhez nem is kellett a Jurassic Word fiatal hőseinek különösebben megerőltetnie magukat, hiszen több mint két évtized alatt csak az akkumulátor merült le. Micsoda szerencse, hogy ezeket az autókat kemény vasból készítették!

Tesztvezetés Jeep módra:
Az autó számára nem újdonság a rivalda fény, viszont a Super-bowl reklámspot még egy sztárnak is különleges pillanat! Az egyperces kisfilmben Jeff Goldblum viszi el az új Wranglert egy képzeletbeli tesztkörre, ahol régi T-rex barátja hajtja őt keresztül Sorna fiktív szigetének erdején, majd pedig egy elegáns mozdulattal Goldblum megfordítja a hajsza szereposztását!

Kitüntetett felmenők:
Nem véletlenül esett a rendezőknek anno a Wranglerre a választása, amikor egy igazán terepképes autót kerestek. A modell nagyapja, a Willys Jeep ugyanis megjárta a második világháborút, az amerikai hadsereg terepjárójaként, mára pedig jelképpé vált.

forrás: jeep.hu

Munkatársaink


Jeep® Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Szerviz
+36 (30) 010 1427
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk