Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Jeep AVENGER 9 999 000 Ft-tól

Jeep Avenger

Az új Avenger, az első Jeep modell, amely a benzines mellett, már 100%-ban elektromos meghajtással is megvásárolható. Ezzel a Jeep® máris sikert aratott, és a mobilitás jövőjének újradefiniálására, valamint a kis SUV-ok új mércéjének meghatározására kötelezte el magát a világ minden táján. És ezt nem csak mi gondoljuk így ugyanis: az Avenger az Év Autója 2023-ban.

JEEP AVENGER HAVI DÍJAS AKCIÓ


Havi díj 90.000 FT / HÓ - Magánszemélyek részére*
Havi díj 90.000 FT + ÁFA / HÓ - Társaságok részére*

AVENGER AKCIÓ RÉSZLETEI:

 • Akció időtartama: 2023.09.07 - 2023.12.31.
 • Érintett modellek: minden új Jeep Avenger gépjármű
 • Finanszírozási forma: nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing
 • Finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások
 • Devizanem: HUF
 • Kamatozás: rögzített (FIX)
 • Minimális önerő zártvégű pénzügyi lízing esetén: 30% (bruttó vételárra vetítve)
 • Maximális önerő nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: 60% (bruttó vételárra vetítve)
 • Minimálisan finanszírozott összeg: 1.000.000 Ft
 • Futamidő: 36 - 84 hó
 • THM: 0,9%-7,1%
 • Ügyleti kamat: 0,75% - 7,14%
 • Casco biztosítás megkötése kötelező

KONIKUS VONALAK. LEGENDA SZÜLETIK.
Az új Jeep® Avenger egy modern és dinamikus formatervvel rendelkező, kompakt, valódi XXI. századi SUV, amely ikonikus Jeep® formai elemekből építkezik. Megragadó formája hű a márka hagyományaihoz, merész vonalak, trapéz alakú kerékjárati ívek, kategórialeső szabad hasmagasság jellemzik. Utóbbi tulajdonság egyben azt is jelenti, hogy a magasabb üléspozícióból könnyebb átlátni a forgalmi helyzetet és az akadályokkal is könnyedén megbirkózik.

Ez az új, elektromos SUV dinamikus külső formájával, legújabb csatlakoztatott szolgáltatásaival feléleszti az érzelmeidet. A Jeep® Avenger variálható belterével is megnyer majd magának. Minden magaddal vihetsz, ami a mindennapok kihívásainak leküzdéséhez kell.


Kompakt, de nagyobb térrel rendelkezik, mint azt elsőre gondolnád. A 355 literes csomagtér az automata ajtónak köszönhetően könnyedén hozzáférhető, a padló pedig kivehető, kétszintű, egyik oldala karcolódásmentes, könnyen mosható anyaggal, a másik kárpittal burkolt. Nincs tehát kifogás, vigyél magaddal bármit és légy önmagad. Sőt, a széles és lapos rakodótér könnyű elérhetőségének köszönhetően a felszerelést, táskát, ruházatot erőlködés nélkül tudod be-, vagy kipakolni.

KEVESEBB AGGODALOM, TÖBB VEZETÉS.
Az átlagos autózási szokásokat* figyelembe véve a Jeep Avengert havonta mindössze kétszer kell teljesen feltölteni. A különböző opcióknak köszönhetően soha nem kell aggódnod, legyen szó otthoni, könnyen használható Wallbox töltésről, vagy nyilvános töltő használatáról. Sőt, a 100 kW-os egyenáramú gyorstöltővel 34 perc alatt 80 százalékra tudod feltölteni az akkumulátorokat. Élvezd az akár 400 kilométeres hatótávot, amelyet az 54 kW-is akkumulátor garantál a szabadságoddal együtt.


Jeep Avenger finanszírozási akció jogi nyilatkozat
Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 30%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 36 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7000 Ft. THM: 0,9%-7,1%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A finanszírozás minimális összege: 1.000.000 Ft. Az akció minden új Jeep Avenger gépjárműre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2023.12.31-ig tart.

Reprezentatív példa nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással magánszemély részére: Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Bruttó vételár: 15.990.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 6.257.503,-Ft, havi törlesztő részlet: 77.568,-Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 6.333.048,-Ft, THM: 5,0%, maradványérték: 3.066.460,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 6,13%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 7.720.531,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 4.654.071,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza

Reprezentatív példa nyíltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással cég részére: Az alábbi reprezentatív példa a THM rendelettől eltér, mivel a finanszírozó az abban foglalt finanszírozási összeggel nem nyújtja a konstrukciót. Bruttó vételár: 15.990.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 6.295.275,-Ft, havi törlesztő részlet: 90.000,-Ft+ a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 6.295.276,-Ft, THM: 5,0%, maradványérték: 2.252.350,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 6,15%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 7.652.346,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 5.399.996,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza

Jeep ARJ finanszírozási akció jogi nyilatkozat
Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20%, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén maximum 60% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 84 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 8,9%-17,5%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció kizárólag új Jeep gépjárművekre érvényes A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció visszavonásig tart.

Reprezentatív példa nyiltvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: bruttó vételár: 24.050.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 14.430.000,-Ft, havi törlesztő részlet 315.864,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 9.620.000,-Ft, THM: 11.90%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 11.29%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 18.951.840,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: bruttó vételár: 24.050.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 14.430.000,-Ft, havi törlesztő részlet 315.864,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 9.620.000,-Ft, THM: 11.90%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 11.29%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 18.951.840,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.
*Regisztrációs adót tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedésünkben!

Külső dizájn

Élvezd az autót körülölelő, stílusos és funkcionális karosszériavédelmet, amely időt és pénzt spórol meg a karosszérialakatosnál. A fekete alsó elemek körbefutnak az autón, sőt, az ezüst színű, burkolt műanyagból készült védőlemez a legkényesebb helyeket védi a sérülésektől. Ez azt jelenti, hogy sérülés esetén a szín nem változik, és továbbra is csodásan néz majd ki az autód.

Belső dizájn

Az új Jeep® Avenger funkcionalitásban verhetetlen, és minden passziódnak hódolhatsz a segítségével. Mindennapos feladatokra, vagy terepezésre is alkalmas, és bármilyen felszerelést magaddal vihetsz, lesz neki hely.


Gondolj például azokra a dolgokra, amiket egy kézipoggyászba tennél a repülős utazáshoz. Csak az első sorban összesen 34 liternyi, különböző méretű és formájú okos tárolórekesz van, amely kiadja a kézipoggyász méretét. Ipad, újságok, táskák, könyvek, cipők, vizes üvegek, smink, kávés bögre és még sok minden más könnyedén és egyidejűleg tárolható.

Tulajdonságok

Az új Avenger, az első 100%-ban elektromos Jeep® máris sikert aratott, újradefiniálta a mobilitás jövőjét, és új mércét állított fel a kis SUV-k számára szerte a világon. És ez tény: az Avenger a 2023-as év autója.


Két, teljesen digitális és nagyfelbontású, digitális kijelző és infotainment érintőképernyő, összesen 20,5 coll méretben. A vezető a 10,25”-of kijelzőn konfigurálhatja a kijelzett információt, megnézheti az alapvető adatokat az akkumulátor töltöttségéről, valós idejű adatokon alapuló hatótávot.

A Uconnect™ infotainment rendszer 10,25”-os érintőképernyője úgy helyezkedik el, hogy mindenki könnyen láthassa, és a legújabb, intuitív technológiákat tartalmazza, köztük az Apple CarPlay, AndroidAuto vezeték nélküli telefontükrözést, amelynek segítségével kapcsolatban maradsz a világgal.


Az új Jeep Avenger a Jeep® mobilalkalmazásnak hála egyetlen érintésnyire van tőled. Okostelefonodon keresztül ellenőrizheted és ütemezheted a töltéseket, kezelheted a zárakat és fényszórókat is.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt

KIEMELT

  

9 990 000 Ft  

HAVI 163 362 FT-TÓL!

JEEP Avenger 1.2 100LE benzin Altitude

Modell kód: 619.P25.0
Bruttó: 9 990 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500837
Modell kód: 619.P25.0
Hirdetési kód: PRCAR-500837

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

0 cm3

Benzin

2023

0 kW / 0 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

11 609 000 Ft

  

11 590 000 Ft  

HAVI 189 526 FT-TÓL!

JEEP AVENGER ALTITUDE 1.2 100LE BENZIN

Modell kód: 619.P25.0
11 609 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52386
11 590 000 Ft
Modell kód: 619.P25.0
Hirdetési kód: PRCAR-52386

Szín:SZIKLA SZÜRKE

Hengerűrtartalom1199 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2023

Teljesítmény:73 kW / 99 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SZIKLA SZÜRKE

1199 cm3

Benzin

2023

73 kW / 99 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

  

15 990 000 Ft  

HAVI 261 477 FT-TÓL!

JEEP Avenger 54kWh BEV Longitude

Modell kód: 420.M2E.0
Bruttó: 15 990 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500549
Modell kód: 420.M2E.0
Hirdetési kód: PRCAR-500549

Szín:-

Akku kapacitás:54 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:54 kW / 73 LE

WLTP hatótáv vegyes:400 km

-

54 kwh

Elektromos

2023

54 kW / 73 LE

400 km

Rendelés alatt

  

16 890 000 Ft  

HAVI 276 194 FT-TÓL!

JEEP Avenger 54kWh BEV Altitude

Modell kód: 420.P2E.0
Bruttó: 16 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500550
Modell kód: 420.P2E.0
Hirdetési kód: PRCAR-500550

Szín:-

Akku kapacitás:54 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:54 kW / 73 LE

WLTP hatótáv vegyes:400 km

-

54 kwh

Elektromos

2023

54 kW / 73 LE

400 km

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-11-30

-3%

17 970 000 Ft

  

17 390 000 Ft  

HAVI 284 370 FT-TÓL!

JEEP AVENGER LONGITUDE 54KWH BEV 156LE

Modell kód: 420.M2E.0
17 970 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51751
17 390 000 Ft
Modell kód: 420.M2E.0
Hirdetési kód: PRCAR-51751

Szín:FEHÉR

Akku kapacitás:54 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:115 kW / 156 LE

WLTP hatótáv vegyes:400 km

FEHÉR

54 kwh

Elektromos

2023

115 kW / 156 LE

400 km

Rendelés alatt

  

17 990 000 Ft  

HAVI 294 182 FT-TÓL!

JEEP Avenger 54kWh BEV Summit

Modell kód: 420.B2E.0
Bruttó: 17 990 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500551
Modell kód: 420.B2E.0
Hirdetési kód: PRCAR-500551

Szín:-

Akku kapacitás:54 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:54 kW / 73 LE

WLTP hatótáv vegyes:400 km

-

54 kwh

Elektromos

2023

54 kW / 73 LE

400 km

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-12-31

  

18 780 000 Ft  

HAVI 307 100 FT-TÓL!

JEEP AVENGER ALTITUDE 54KWH BEV 156LE

Modell kód: 420.P2E.0
Bruttó: 18 780 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52505
Modell kód: 420.P2E.0
Hirdetési kód: PRCAR-52505

Szín:SZIKLA SZÜRKE+FEKETE TETŐ

Akku kapacitás:54 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:115 kW / 156 LE

WLTP hatótáv vegyes:400 km

SZIKLA SZÜRKE+FEKETE TETŐ

54 kwh

Elektromos

2023

115 kW / 156 LE

400 km

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-12-31

  

18 780 000 Ft  

HAVI 307 100 FT-TÓL!

JEEP AVENGER ALTITUDE 54KWH BEV 156LE

Modell kód: 420.P2E.0
Bruttó: 18 780 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52509
Modell kód: 420.P2E.0
Hirdetési kód: PRCAR-52509

Szín:FEHÉR+FEKETE TETŐ

Akku kapacitás:54 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:115 kW / 156 LE

WLTP hatótáv vegyes:400 km

FEHÉR+FEKETE TETŐ

54 kwh

Elektromos

2023

115 kW / 156 LE

400 km

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-12-31

-1%

19 140 000 Ft

  

18 990 000 Ft  

HAVI 310 534 FT-TÓL!

JEEP AVENGER SUMMIT 54KWH BEV 156LE

Modell kód: 420.B2E.0
19 140 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51753
18 990 000 Ft
Modell kód: 420.B2E.0
Hirdetési kód: PRCAR-51753

Szín:SOLID FEKETE

Akku kapacitás:54 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:115 kW / 156 LE

WLTP hatótáv vegyes:400 km

SOLID FEKETE

54 kwh

Elektromos

2023

115 kW / 156 LE

400 km

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-11-30

19 140 000 Ft

  

19 090 000 Ft  

HAVI 312 169 FT-TÓL!

JEEP AVENGER SUMMIT 54KWH BEV 156LE

Modell kód: 420.B2E.0
19 140 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51754
19 090 000 Ft
Modell kód: 420.B2E.0
Hirdetési kód: PRCAR-51754

Szín:SOLID FEKETE

Akku kapacitás:54 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:115 kW / 156 LE

WLTP hatótáv vegyes:400 km

SOLID FEKETE

54 kwh

Elektromos

2023

115 kW / 156 LE

400 km

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-12-31

  

19 290 000 Ft  

HAVI 315 440 FT-TÓL!

JEEP AVENGER ALTITUDE 54KWH BEV 156LE

Modell kód: 420.P2E.0
Bruttó: 19 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51750
Modell kód: 420.P2E.0
Hirdetési kód: PRCAR-51750

Szín:SOLID FEKETE

Akku kapacitás:54 kwh

Üzemmód:Elektromos

Gyártási év2023

Teljesítmény:115 kW / 156 LE

WLTP hatótáv vegyes:400 km

SOLID FEKETE

54 kwh

Elektromos

2023

115 kW / 156 LE

400 km

Letölthető dokumentumok

Árlista

Ajánlatkérés


Jeep® Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
Szerviz
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk