Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Jeep COMPASS 7 250 000 Ft-tól

Jeep® COMPASS

Az új Jeep Compass a városi felfedezők autója! A kategória élvonalába tartozó technológiával és menetbiztonsági rendszerekkel felszerelt SUV-val minden út meghódítható.

A JEEP® COMPASS MÁR 4XE PLUG-IN HIBRID VERZIÓBAN IS KAPHATÓ!

100% HIBRID, 100% 4X4
A plug-in hibrid motorok hatékonyságával válaszol a Jeep® a környezetvédelmi kihívásokra, ez a képességek javításának új, modern megközelítése. A jobb teljesítmény minden időjárási körülmény és útviszony esetén grantálja a vezetési élményt, a tapadást és irányíthatóságot.

A Jeep® a hagyományos 4X4 SUV, és az új automata váltó, a javított teljesítmény, és a hátsó kerekeket hajtó elektromotor kombinálásával újra feltalálja az összkerék-meghajtást, és a legnagyobb kényelmet biztosítja, miközben csökken a károsanyag-kibocsátás és a fogyasztás is.

TECHNOLÓGIA, AHOGY SOHA NEM TAPASZTALTAD
 • 240 Le összesített teljesítmény
 • 7,5 másodperces gyorsulás 0-100 km/h-ra
 • 120 perces töltési idő fali töltővel és gyorstöltés funkcióval
 • Akár 50 Kilométeres elektromos hatótáv

VONZÓ KÜLSŐ
Az agresszív és kifinomult profil kitűnik a tömegből. Az új Compass-nak az áramvonalas formatervek köszönhetően magabiztos kiállása van. Az elérhető fekete tető és a hátsó részen végigfutó, azt drámaian összefogó króm keretezés azonnal felismerhetővé teszi az autót. Az új Compass-nak köszönhetően soha ilyen gyorsan nem vették még észre.


KOMFORT ÉS STÍLUS
Merész formák, igazi Jeep® részletek, kiváló minőségű anyagok és csúcstechnológia: ezek teszik a Jeep® Compass belterét tökéletes hellyé utazásaihoz. Készüljön fel az élményekre, amelyhez a végiggondolt formaterv, a 7"-os, teljes színes központi kijelző és a vezető körüli kialakítás is partner. Hívások fogadásához, üzenetek kezeléséhez most már le sem kell vennie a kormányról a kezét, sőt, hangjával az autó sebességét és változtathatja.

A TECHNOLÓGIA HATÁRAINAK KITOLÁSA
Terjessze ki okostelefonos élményeit a Compass-ba is, amely lehetővé teszi, hogy sok minden más mellett egyszerűen kezeljen hívásokat, férjen hozzá a saját zenéihez, küldjön, vagy fogadjon üzeneteket. Fedezzen fel egy új módszert, amellyel folyamatosan csatlakoztatva lehet a Uconnect™ 8.4 NAV rendszeren keresztül. Az Apple CarPlay lehetővé teszi az iPhone felhasználóknak, hogy a Siri hangvezérlő segítségével hozzáférjenek a térképekhez, az üzenetekhez, a telefonhoz és az Apple Music-hoz. Az Android Auto™ a Uconnect™ érintőképernyőjén keresztül, vagy a kormányon lévő gombok segítségével egyszerű és biztonságos hozzáférést garantál a hangutasításokhoz, a Google Maps-hez és a Google Play Music-hoz.

Apple CarPlay kijelző. Az Android Auto, a Google Play és más márkák a Google Inc. védjegyei.

UTOLÉRHETETLEN 4X4 KÉPESSÉGEK
A páratlan 4X4 rendszerek és az osztályelső, fejlett, takarékos motorok a legalkalmasabb sport SUV-vé teszik a Jeep® Compasst. Válasszon kétféle benzin és négyféle dízelmotor közül. A legendás Jeep® terepképességeket az állandó összkerékmeghajtási rendszerek biztosítják, így a Compass mindarra képes, amire más SUV-k nem.

BIZTONSÁGOS UTAZÁS
A valódi kényelem azt jelenti, hogy az utazás mindig élvezetes és biztonságos. Az új Jeep® Compass több mint 70 elérhető biztonsági rendszerrel védi a bent ülőket. Hat légzsák és több fejlett aktív és passzív biztonsági rendszer segít abban, hogy mindenki biztonságban legyen és elkerülhetőek legyenek a balesetek.


MOTOROK
Az új Compass kétféle benzin és kétféle dízelmotorral, kétféle sebességváltóval, köztük a kategóriában egyedülálló módon 9-sebességes automata váltóval és hatsebességes manuális váltóval is elérhető.

Vonzó külső

Az új Compass egy merőben új lépést jelent a legendás Jeep® formatervben. A letisztult, áramvonalas profil atletikus stílussal és magával ragadó ívekkel olyan külsőt kölcsönöz, amely a terepen és a közutakon is magabiztosságot ad.

SZEMTŐL SZEMBE
Az új Compass az új meggyőző és érzelmekkel teli külsővel merész lépést tesz a Jeep® formanyelvében. Újraterveztük a legikonikusabb Jeep® szimbólumot, a hetes osztású hűtőrácsot, hogy friss és újító személyiséget kölcsönözzön a kompakt SUV-nak.


LEDEK AZ ÚT MEGVILÁGÍTÁSÁHOZ
A fekete betétes első lámpatestek személyiséget kölcsönöznek a Compass-nak. A nappali menetfény opciósan csíkban elhelyezett LED-es fényforrásokkal is rendelhető. A projektoros első lámpák az este beálltával automatikusan kapcsolódnak be.

CSÁBÍTÓ PROFIL
A hátsó ablakon körbefutó króm keret igazi prémium és kifinomult hatást kelt, amelyet jól kiegyensúlyoz a modell határozott és agresszív megjelenése. A fényes fekete tetőfényezés egyedi, prémium megjelenést, erősebb, atlétikus profilt kölcsönöz, így a Compass úton és terepen is azonnal felismerhető.

KEREKEK ÉS FELNIK
A külsőt a trapéz alakú kerékjárati ívek és hangsúlyos szélesítések teszik teljessé, amelyek agresszív, erőteljes külsőt kölcsönöznek. A Compass kiemelkedő kerékválasztékát úgy állítottuk össze, hogy a kerekek terepen és közúton is megállják a helyüket.

Komfort és stílus

Lépjen be a kifinomultság és az elegancia jövőjébe a kézzel készített ülésekkel, magas minőségű anyagokkal és ikonikus Jeep® elemekkel. Az új Compass belterét az Ön kényelmére alakítottuk ki. Felejtse el a megszokott SUV-os vezetési élményt, és üdvözölje a bőrbetétes ülésekkel, csúcstechnológiával az új korszakot.

BELSŐ ÜLÉSEK
Az új Compass belterében precíz kézimunkával előállított, magas minőségű anyagok kapnak helyet, melyek nem csak jól néznek ki, de elegendő kényelmet biztosítanak bármilyen kalandhoz.


TÁRVA NYITVA
A Compass csapotthátú kialakítása jó egyensúlyt biztosít a kényelem és a variálhatóság között. A csomagtér ajtaját egyszerű gombnyomással lehet automatikusan nyitni. Csomagjainak könnyű lesz helyet találni a dönthető üléseknek, és a háromszintes csomagtartónak köszönhetően.

NYISSON ÚJ PERSPEKTÍVÁK FELÉ
Az új Compass tele van felhasználóbarát funkciókkal, például szélesre nyíló, dupla paneles napfénytetővel, hogy beengedje a friss levegőt és a meleg napsugarakat, amire vágyott.

Csúcstechnológia

A Compass bevezeti Önt az okos és innovatív lehetőségek világába. Az új, negyedik generáció Uconnect™ rendszer számos érintés nélküli kommunikációs és szórakozási lehetőséget biztosít. Terjessze ki okostelefonját, és maradjon csatlakoztatva a Uconnect™ 8.4 alkalmazásaihoz.

MINDIG CSATLAKOZTATVA
A Compass megújult Uconnect™ rendszerei a vezető és utasai megelégedésére kínálja kommunikációs és szórakoztató funkcióit, valamint a navigációt. Az ügyfelek értékelni fogják a negyedik generációs rendszer gyorsabb indulását, és a javított számítási energiát.


UCONNECT™ RENDSZEREK
A Uconnect™ rendszerek telefon-, és üzenetkihangosítást, Bluetooth® technológiás online sugárzást és átjátszást támogató beépített rádiót, valamint külső eszközök USB-s, illetve kiegészítő kimeneti (AUX) csatlakozását kínálja.

EMBERKÖZPONTÚ TECHNOLÓGIA
A szabadság érzése, amikor a dolgok éppen kézre esnek, amikor szükség van rájuk. Az új Compass a nem várt kezelőszervekkel és csatlakoztathatósággal magasabb szintre emeli a kényelmet. Tekerje fel a hangerőt, és induljon el új célállomása felé.

7 COLLOS KÖZPONTI MŰSZEREGYSÉG
a 7 collos, teljes színes, LED-es központi műszeregység teljesen személyre szabható. A kijelzőt arra tervezték, hogy számokkal és grafikai elemekkel gyorsan és egyszerűen közöljön információkat. A kormányon lévő kezelőszervekkel a vezető személyre szabhatja a megjelenítést és azt, hogy mennyi információt szeretne látni. A rendszer öntanuló, és sokféle elrendezést tesz lehetővé.


VÉDELEMRE TERVEZVE
Az új Compass, ahogy előde is, nagy ellenálló képességgel rendelkezik. Több mint 70 biztonsági funkció, köztük a legújabb technológiákat és kortárs tervezést felvonultató fejlesztések is elérhetőek a kompakt SUV-hoz. A Compass a nagy szilárdságú acél, és egyéb fejlett anyagok használatával is védi a bent ülőket. A vezető és az utasok épségére az egyik legkifinomultabb, hat légszákból álló biztonsági rendszer is vigyáz.

A BIZTONSÁGOS OLDALON
A Compass olyan széria és rendelhető biztonsági rendszerekkel van felszerelve, amelyeket arra tervezték, hogy a jármű teljesítményét az útviszonyokhoz igazítva segítsék a sofőrt a kontroll megtartásában.

ÚJÍTÁS
A parkolók szűk helyei számos karcolás és horpadás forrásai. Az új Compassban ezért elérhető az egyik legfejlettebb és összetettebb rendszer a piacon, amely segít elkerülni ezeket a helyzeteket.

PARKVIEW® TOLATÓKAMERA
A ParkView® tolatókamera képét a sebességváltó hátramenetbe kapcsolása aktiválja. A kamera nagy látószögű képet közvetít a képernyőre és dinamikus vonalakkal segíti a szűk parkolóhelyre való beállást.


PARKSENSE® ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓSEGÉD
Az új Compass-on elérhető rendszer segít a szűk parkolóhelyeken való manőverezésben. Négy, a hátsó lökhárítóba integrált ultrahangos szenzor érzékeli az akadályokat és figyelmezteti a vezetőt, ha túl közel ment egy akadályhoz.

KERESZTFORGALOM FIGYELŐ
A keresztforgalom figyelő rendszer akkor figyelmeztet, amikor parkolóból való kitolatás közben keresztirányból egy másik jármű érkezik. A sebességváltó hátrameneti fokozatára aktiválódik.

BIZTOS KEZEKBEN
Mindegy, hogy nappal van vagy éjszaka, a rendelkezésre álló biztonsági felszereléseknek köszönhetően az új Compass-szal minden körülmények között biztonságban és élvezetesen autózhat.

Jeep Compass Akciók

Aktuális Jeep ajánlataink felől kérjük érdeklődjön székesfehérvári Jeep márkakereskedésünkben!

Freedom Edition limitált széria 6.990.000 Ft-tól
1.4L MultiAir 140LE Longitude

 • 17" könnyűfém keréktárcsák - 3 évszakos gumiabroncsok 225/60R17
 • Fekete tetősínek
 • Tempomat
 • Tolatóradar
 • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
 • Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer
 • Légkondícionáló berendezés
 • UConnect™ 5.0" érintőképernyővel DAB digitális rádió és Bluetooth audio streaming
 • Téli csomag: fűthető első ülések, első ablaktölrő jégleolvasztó, fűthető kormánykerék
 • Kompakt pótkerék

*A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak. Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az itt közölt adatok és árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az Autócentrum Szabó Kft. fenntartja a jogot, az itt közölt adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árak megerősítéséért lépjen kapcsolatba Jeep értékesítő kollégáinkkal. A garancia feltételeiről tájékozódjon hivatalos márkakereskedésünkben.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


SAVE 15 %
8 480 000 Ft
7 250 000 Ft

Kilométer0 km

Gyártási év2020

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom0 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2020

Készleten

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom1332 cm3


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Jeep® Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk