Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Jeep CHEROKEE 13 790 000 Ft-tól

Új Jeep® CHEROKEE 2019

Az új Jeep® Cherokee időtálló formaterve új részletekkel gazdagodik a megújult első és hátsó traktusnak köszönhetően. A továbbfejlesztett LED-es hátsólámpák és ködlámpák, a nappali menetfény, a frissített hetes osztásúhűtőrács és lökhárító dinamikus és egyedi megjelenést biztosítanak a Cherokee-nak. Az új könnyűfém motorháztető is felfrissíti a formatervet, így az jobban illeszkedik a Jeepek új arculatába.KÖZEPES MÉRET, REMEK KÉPESSÉGEK
Az új Jeep® Cherokee az új független első és hátsó független felfüggesztésnek köszönhetően olyan közepes méretű SUV, amely terepezésre is megfelelő. Kényelmes, mindenfelé időjárási körülménnyel és terepviszonnyal megbirkózik, és tovább hordozza a márkára legendásan jellemző hajtási és kormányozhatósági képességeket, és mindehhez kimagasló menetdinamika párosul.

ÚJ 2.2 DS MULTIJET II DÍZELMOTOR (195 LE)
Az új 2,2 literes Multijet II dízelmotor most már 9-sebességes automata váltóval és elsőkerék-meghajtással is elérhető, 195 lóerőt és 450 Nm nyomaték leadására képes. Ez a teljesen új fejlesztésű motor az egyik legjobban teljesítő négyhengeres turbódízel erőforrás ma a piacon.

JEEP® ACTIVE DRIVE I
Ez az teljesen újratervezett rendszer az új generációs, teljesen automatikusan működő és észrevétlen meghajtásváltást lehetővé tevő hátsó meghajtó modulnak (RDM) köszönhetően csökkenti a súlyt és javítja a hatékonyságot. Emellett biztosítja a jármű stabilitását, és alul-, illetve túlkormányozottság esetén javítja a reakcióidőt.

JEEP® ACTIVE DRIVE II
A továbbfejlesztett hajtás kétsebesség erőátviteli rendszert (PTU), nyomatékelosztást és felező funkciót is megába foglal. A 4-Low mód összezárja az első és hátsó féltengelyeket, így alacsony sebességnél is optimális az erőleadás. A Jeep® Active Drive lejtmenetvezérlőt is tartalmat, amelynek segítségével a Jeep Cherokee akár durva talajon is képes a kontrollált ereszkedésre úgy, hogy a vezetőnek nem kell a féken tartania a lábát.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY, AMELYET KERES
Az új Jeep® Cherokee az innovatív 4x4 rendszernek köszönhetően lenyűgöző képességekkel rendelkezik. Arra tervezték, hogy mindenben támogassa felfedezéseit. Minden Cherokee 4x4 rendszerhez megújított Jeep® Selec-Terrain módválasztó jár, amely négy előre beprogramozott állást tartalmaz: Auto, Hó, Sport és Homok/Sár.


ERŐTELJES VÉDELMEZŐ
A nagy merevségű acél merev és robosztus karosszériát alkot, amely az ütközésvédelemben nyújt nagy segítséget és optimalizálja a jármű súlyát és dinamikáját. Szériafelszereltség a nyolc légzsák, köztük a teljes hosszban nyíló függönylégzsákok, a vezető- és utasoldali térdlégzsák is.

A CHEROKEE FORMATERV EVOLÚCIÓJA

Bár a Cherokee külseje felfrissült, a Jeepre jellemző márkavonások megmaradtak. A trapéz alakú kerékjárati ívek és a hetes osztású hűtőrács továbbra is a Jeep® Cherokee jellemzői, amelyekkel büszkén illeszkedik a márka történelmébe.


PRÉMIUM LED-ES NAPPALI MENETFÉNYEK
Világítson stílusosan az éjszakában. A LED-es első fényszórókkal és ködlámpákkal az eddigieknél is jobban látja majd az utat, így a vezetés biztonságosabb lesz. A szélesebb, nappali menetfényes lámpatestek pedig tovább erősítik az új stílust.

ÚJRAGONDOLT HÁTSÓ FORMATERV
Kiemelkedő első mellé ugyanilyen hátsó forma dukál. A Cherokee figyelemfelkeltő hátsó formatervet kapott, amely jobban beleillik a jármű harmonikus formavilágába. Az új hátsó lámpatestekben a féklámpát és az irányjelzőket piros LED-es menetfény fogja keretbe, a rendszám helye pedig a csomagtér ajtajának közepére került, az ajtó működése pedig már nem igényel kézzel való nyitást, lábbal lehet aktiválni, hogy könnyebb legyen a bepakolás. A kényelmet szolgálja a beépített világítás és az új helyre, magasabbra helyezett kilincs.

KEREKEK
Akár a városi forgatagban, akár járatlan utakon is vezessen az út, a Cherokee ezekhez stílusos és a feladattal megbírkózni képes kerekeket és gumikat kínál, hogy minden út maradandó élmény legyen.

FEDEZZE FEL A BELSŐT

A Cherokee beltere a legutolsó részletekig kifinomult és stílusos. Az opcióként elérhető fűtött kormánykerék a tél legkedveltebb extrája, a krómozott fém betétek pedig kiemelik a kormánykereket, a középkonzolt, a sebességváltót és az ajtónyitókat. A legikonikusabb talajminták által inspirálva a 2019-es Jeep® Cherokee beltere messzi úticélokból merít ötletet és Ön elé tárja őket a prémium anyagokkal borított részleteken.


NÉGYÉVSZAKOS FUNKCIÓK
Ne hagyja, hogy egy kis hideg eltántorítsa a kalandozástól. Az új Jeep® Cherokee számos olyan elemmel van felszerelve, amelyek segítségével bármilyen évszakban tervezhet bármilyen kalandot.

Fűtött és hűtött ülések
Az opcióként elérhető fűtött és hűtött ülések gyorsan felmelegítik, vagy lehűtik az első üléseket.

Fűtött kormánykerék
Az opcióként elérhető fűtött kormánykerék a téli napokon is melegen tartja a kezét.

Kétzónás automata légkondicionáló
Az opcióként elérhető kétzónás automata légkondicionálónak köszönhetően Ön és utasa is különböző hőmérsékletet állíthat be.

VEZESSE MÁR MA A HOLNAP TECHNOLÓGIÁJÁT

Az új Jeep® Cherokee a legújabb technológiát biztosítja, hogy mindent egyszerűen kezelhessen. Az FM-ről digitális (DAB) rádióra váltás, vagy állomáskeresés, a hangerő-szabályozás, zeneszám kiválasztása, híváshoz kontakt kiválasztása mindig úgy lehetséges, hogy nem kell kezét levennie a kormánykerékről. Erre kijelölt gombok, kapcsolók szolgálnak a kormányon. Egyszer kipróbálja, és soha többé nem megy nélküle sehova.

7"-OS TFT KIJELZŐ
A konfigurálható, teljes színes, 7"-os TFT kijelző - amely a Limited és Overland felszereltséghez szériaként elérhető - lehetővé teszi, hogy grafikáját és a kijelzett adatokat személyre szabja, és olyan adatokat képes megjeleníteni, mint a navigáció utasításai, vagy a Selec-Terrain® állása.
A ParkSense parkolássegéd használatához szükséges információkat is ezen a kijelzőn jeleníti meg.

ÉRINTŐKÉPERNYŐ
Vezérelje a navigációt, a szórakoztató központot, a légkondicionálót és a telefont ugyanarról a helyről. Állítsa be a belső visszapillantó tükör sötétedését, válasszon albumot, nézegessen albumborítókat, térképet, érdekes helyeket a "fogd és vidd" funkcióval.

PARKOLÁS, MEGKÖNNYÍTVE
A parkolóhelyre beállás, vagy az onnan való kiállás néha kihívásokat támaszt a vezetők elé. Az új Cherokeehoz extraként három olyan rendszer is elérhető, amelyek a parkolást segítik.

PARKSENSE® ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓSEGÉD
Az extraként elérhető ParkSense® első és hátsó parkolósegéd négy szenzor jeleit használja, amelyet az első és hátsó lökhárítóba vannak építve. Ezek figyelmeztetést küldenek a vezetőnek, ha a jármű túl közel kerül más tárgyakhoz.


PÁRHUZAMOS ÉS MERŐLEGES PARKOLÁST SEGÍTŐ RENDSZER
A párhuzamos és merőleges parkolást segítő rendszer egy olyan extraként elérhető fejlett berendezés, amely felismeri a szabad parkolóhelyeket.

PARKVIEW® TOLATÓKAMERA
A ParkView® tolatókamera segít abban, hogy biztonságosan, és magabiztosan parkoljon. A rendszer dinamikus vonalakkal együtt jeleníti meg a tolatókamera képét, így a korábban nem látott akadályok is észlelhetőek lesznek.

ADAPTÍV TEMPOMAT STOP AND GO RENDSZERREL
Ez az extraként elérhhető a rendszer a fék- és gázpedál vezárlőjét használva az előre beállított érzékenységnek megfelelően az előtte haladóhoz igazítja a jármű sebességét. Ennek segítégével mindig kellő távolságot tud tartani az előtte haladótól. Egyes helyzetekben képes a vezető beavatkozása nélkül teljesen megállítani a Cherokee-t.


KEYLESS ENTER 'N GO™ KULCSNÉLKÜLI RENDSZER
Felejtse el a kulcs utáni keresgélést, a Keyless Enter 'N Go™ rendszerrel. Csak tegye a kulcsot a zsebébe, ragadja meg a kilincset és az ajtók automatikusan nyílni fognak.

UCONNECT
Éljen az összes lehetőséggel, amelyet a csatlakoztatás hozhat. Az opcióként elérhető új generációs Uconnect® rendszer felhasználóbarát, biztonságosan használható technológia, így mindig kapcsolatban lehet azokkal a dolgokkal, amelyek fontosak számára. A telefon funkciói, a navigáció, az off-road kalandok nyomon követése mind egyetlen érintésre vannak Öntől. A Uconnect™ rendszernek köszönhetően utazása minden egyes adatát figyelemmel kísérheti, így mindig tájékozott lesz és szórakozása is garantált. Csatlakoztassa saját eszközét Bluetooth-on, USB, vagy kiegészítő (AUX) csatlakozón keresztül, helyezze be SD kártyáját és játsszon le zenét a Uconnect™ rendszeren keresztül, vezérelje a hangerőt az érintőképernyőn keresztül. Az új Jeep® Cherokee-val a technológia még soha nem volt ennyire élvezetes.

SZÓRAKOZTATÁS AZ ÖN KÉNYELME ÉRDEKÉBEN
Hallgassa kedvenc zenéit. Bármi, amire szüksége van célállomása eléréséhez jó minőségben, gazdag hangzással, számos forráson keresztül elérhető. Az új Jeep® Cherokee az Alpine®-nal közösen kifejlesztett, 9-hangszórós prémium hangrendszerrel szerelt, amelynek része a 8"-os mélynyomó és az 506 wattos erősítő.

VEZETÉS NYUGODT LEKIISMERETTEL
A fejlett technológia segít abban, hogy saját magát és szeretteit is biztonságban tudhassa minden egyes utazás során. Az új Jeep® Cherokee menetstabilizálóval (ESC) szerelt, amely számos biztonsággal kapcsolatos funkció szenzorai figyelik és segítik az autó fölötti uralom megtartásában.

BALESET-MEGELŐZŐ FUNKCIÓK
A Jeep® Cherokee számos aktív biztonsági rendszerrel szerelt, amelyeket arra tervezték, hogy segítsen a figyelmet és tekintetet az úton tartani.

HOLTTÉRFIGYELŐ
Az extraként elérhető holttérfigyelő az Ön és a többi jármű közti távolságot figyeli. A szenzorok érzékelik, ha egy másik jármű a holttérbe kerül, ezt hang- és a külső tükörbe épített fényjelzéssel tudatja a vezetővel.


LANESENSE® LANE DEPARTURE WARNING
A Jeep® Cherokee szériafelszereltségee közé tartozik a LanseSense® sávelhagyásra figyelmeztető jelző, amelyet sávtartó egészít ki. A rendszer hang- és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha akaratlanul elhagyja a saját sávját. Ha erre nem érkezik válasz, akkor a LaneSense kormányrásegítéssel tereli vissza a járművet a sávba.

FRONTÁLIS ÜTKÖZÉSRE FIGYELMEZTETŐ VÉSZFÉK-ASSZISZTENSSEL
Az extraként elérhető frontális ütközésre figyelmeztető rendszer aktív vészfékasszisztenssel egészül ki. A szenzorok érzéeklik, ha a Cherokee túl gyorsan közelít az előtte haladóhoz, és hang-, valamint vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A továbbfejlesztett vészfékasszisztens közbeavazkozik, ha a vezetőtől nem érkezik válasz a figyelmeztetésre, vagy a fékezés nem elég nagy erejű.

HÁTSÓ KERESZTFORGALOM FIGYELŐ
Az extraként elérhető hátsó keresztforgalom figyelő segít a parkolóhelyről való kiállásban, ha azt egyéb járművek takarják. Hátramenetbe kapcsoláskor a szenzorok aktiválódnak, és a jármű útját keresztező tárgyakról a tükröbe épített jelzőfény segítségével figyelmezteti a vezetőt.

JEEP CHEROKEE AKCIÓK

Aktuális Jeep ajánlataink felől kérjük érdeklődjön székesfehérvári Jeep márkakereskedésünkben!

Freedom Edition limitált széria 11.990.000 Ft-tól
2.2L 200LE Active Drive I 4x4 rendszer 9AT Limited

 • Selec-Terrain® rendszer
 • Lejtmenet vezérlő
 • Kulcs nélküli nyitás és indítás rendszer (Keyless enter'n go)
 • Tempomat
 • ParkView™ tolatókamera
 • Sötétített hátsó üvegek
 • Krómozott tetősínek
 • 18 colos polírozott könnyűfém keréktárcsák 225/55R18 gumiabroncsokkal
 • Kétzónás automata klíma páratartalom érzékelővel
 • Nappa bűrülések
 • Fűthető első ülések
 • 8 irányban elektromosan állítható vezető- és utasülés
 • 4 irányban elektromosan állítható deréktámasz a vezető- és utasülésen
 • Elektromos csomagtérajtó
 • UConnect media center 8,4" érintőképernyővel, navigációs rendszerrel DAB digitális rádióval, Bluetooth kommunikációs rendszerrel és hangvezérléssel, 9 hangszóró mélynyomóval
 • 7 colos TFT folyadékkristályos, színes műszeregység
 • Parkolás asszisztens csomag: elektromosan behajtható multifunkcionális külső tükrök, Elektromosan állítható külső tükrök, Tolatóradar és első parkolóradar
 • Téli csomag: négyévszakos szőnyegek, fűthető kormánykerék, első ablaktörlőnél fűthető szélvédő
 • Technológia csomag: Fejlett vészfékasszisztens, Elektromosan behajtható multifunkcionális külső tükrök, Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer +, SmartBeam fényszórók (automata távolsági fény), Ráfutásos ütközésre figyelmztető rendszer, Adaptív tempomat stop&go funkcióval, Holttér és hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer, Párhuzamos és merőleges parkolássegítő rendszer
 • Teljesértékű acél pótkerék

*A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak. Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az itt közölt adatok és árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Az Autócentrum Szabó Kft. fenntartja a jogot, az itt közölt adatok előzetes értesítés nélküli megváltoztatására. Az árak megerősítéséért lépjen kapcsolatba Jeep értékesítő kollégáinkkal. A garancia feltételeiről tájékozódjon hivatalos márkakereskedésünkben.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom2184 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom2184 cm3

Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagBenzin

Hengerűrtartalom1994 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Jeep® Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Kedves Ügyfeleink! 2020. augusztus 20-23.-a között zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk