Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.
Felhívjuk figyelmét, hogy 2019. december 7-én, márkakereskedésünk 15:00-ig tart nyitva. Megértését köszönjük!

Jeep GRAND CHEROKEE 20 620 000 Ft-tól

Jeep® GRAND CHEROKEE

A magabiztos és elegáns külső erőt sugároz minden porcikájából. 2017-re megújult a Grand Cherokee külseje: prémium stílust képviselő részleteket, például az első lökhárítót és hűtőmaszkot, a kerekek és a ködlámpákat dolgoztuk át, és bemutatkozik a Trailhawk® verzió is.

ELEGANCIA, BÁRHOVA IS MEGY
Képzelje el, hogy úgy kell szembenéznie a kihívást jelentő vezetési körülményekkel, hogy nem kell lemondania a kényelemről, stílusról és a luxusról. 2017-ben ez valósággá válik köszönhetően a Grand Cherokee Summitnak, amely új szintre emeli az egyediséget és a kézműves munkát. Az új Summit beltér velúr-szerű tetőkárpittal, ferdén szabott, steppelt anyagú üléshuzatokkal és Laguna bőrrel borított beltérrel egészül ki. A beltér melegségét, stílusát a fényes, valódi fa betétek adják meg.

A TECHNOLÓGIA ÚJ SZINTRE EMELÉSE
A Grand Cherokee egy az eddiginél sokkal jobb módszert alkotott meg arra, hogy javítsa a vezetési élményt. A technológia fejlődésének köszönhetően mindent kézben tarthat a 8.4 collos kijelzőn keresztül. A technológia soha nem volt ennyire funkcionális és szórakoztató.

ERŐTELJES ÉS FEDEJELMI MEGJELENÉS

2017-re megújult a Grand Cherokee külseje, új első lökhárítót, hűtőmaszkot és LED-es ködfényszórókat kapott. A stílusos, mégis erőteljes külsejű Grand Cherokee-t eleganciával tervezték, amelynek hátterében a terepképességeiből adódó magabiztossága áll.

A LUXUS NETOVÁBBJA
A Grand Cherokee hatalmas hátsó része nagy lámpatesteket, áramvonalas szárnyat és LED-es világítást vonultat fel. A csomagtérajtó jó kilátást biztosít a nagy üvegfelületeken keresztül, az alacsonyabb lökhárító csak a típusra jellemző és rendelhető hozzá dupla kipufogóvég is. A sapka nélküli üzemanyagtöltő nyílás és az opciós elektromos csomagtérnyitás segít abban, hogy a dolgok kényelmesebben és egyszerűbben menjenek. Ráadásul a Summit felszereltségi szinthez integrált vonóhorog-takaró is jár azokra az időkre, amikor nincs szükség a vonóhorogra.

ELEGANCIA, BÁRHOVA IS MEGY

Képzelje el, hogy úgy kell szembenéznie a kihívást jelentő vezetési körülményekkel, hogy nem kell lemondania a kényelemről, stílusról és a luxusról. 2017-ben ez valósággá válik köszönhetően a Grand Cherokee Summitnak, amely új szintre emeli az egyediséget és a kézműves munkát. Az új Summit beltér velúr-szerű tetőkárpittal, ferdén szabott, steppelt anyagú üléshuzatokkal és Laguna bőrrel borított beltérrel egészül ki. A beltér melegségét, stílusát a fényes, valódi fa betétek adják meg.

IRÁNYÍTJA A KÉNYELMET
A luxuskategóriájú bőr szinte minden egyes felületet beborít az ülésektől a műszerfalon, az ajtóelemeken és középkonzolon át egészen a kesztyűtartóig.

COMMANVIEW® NAPFÉNYTETŐ
A rendelhető CommandView® napfénytető kétpaneles, tetőbe csúszó és elektromosan vezérelhető. A napfénytető nyitásával új látvány tárul a szemei elé, a napfény vakítása ellen pedig elektronikusan kihúzható napellenzők védenek. Emellett egypaneles, elektronikusan mozgatható napfénytető is rendelhető.

TECHNOLÓGIA EGY SZINTTEL FELJEBB

7 COLLOS KÖZPONTI KIJELZŐ
A teljesen személyre szabható 7 collos központi digitális információs kijelző minden felszereltségi szinthez szériatartozék. A teljes színes kijelzőn a navigációs rendszer utasításai, valamint a zenékhez tartozó albuminformációk mellett a sebességadatok, a Selec-Terrain® módválasztó és menetstabilizáló rendszer, és a Quadra-Lift® felfüggesztés beállításai is megjeleníthetőek.

UCONNECT™ RENDSZEREK
A Uconnect™ rendszerek szórakozást, kommunikációt, navigációt és kényelmet hoznak a komfortos Grand Cherokee belterébe. A Bluetooth®-os hangtovábbításnak, a hangutasításoknak, egyszerűen használható 8.4 collos érintőképernyőjének és navigációs rendszerének köszönhetően mindig csatlakoztatva maradhat.

PRÉMIUM HANGRENDSZEREK
Két prémium hangrendszer elérhető a Grand Cherokee-hoz: a kilenc-hangszórós Alpine® Térhangzás Rendszer, valamint a Harman Kardon® 19, nagy teljesítményű hangszóróból és többcsatornás hangfeldolgozóból álló rendszere.

4X4 KÉPESSÉGEK
A Grand Cherokee kétféle 4x4 rendszert kínál_ a Quadra-Trac II®-t és a Quadra-Drive® II-t. Ha az időjárási elemekkel, vagy a legkeményebb terepviszonyokkal kell megküzdeni, akkor számíthat a Grand Cherokee-ra.

SELEC-TERRAIN MENETSTABILIZÁLÓ
A legendás Jeep® terepképességeket a Selec-Terrain® menetstabilizáló tovább javítja. Ötféle beállítási mód közül lehet választani, hogy a jármű mindenféle körülménnyel megbirkózzon. A hajtást a Quadra-Trac II, vagy a Quadra-Drive II 4wd rendszerek még tovább javítják. A rendelhető Quadra-Lift légrugós felfüggesztés ötféle magasságbeállítást kínál a tökéletes utazáshoz.

JEEP GRAND CHEROKEE AKCIÓK

Aktuális Jeep ajánlataink felől kérjük érdeklődjön székesfehérvári Jeep márkakereskedésünkben!

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓ ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kilométer0 km

Gyártási év2019

ÜzemanyagDízel

Hengerűrtartalom2987 cm3

Letölthető dokumentumok

Árlista
Katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Jeep® Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz: 09:00-13:00
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk