Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Jeep WRANGLER 28 750 000 Ft-tól

Jeep® WRANGLER

Az új Jeep® Wrangler hű örökségéhez. Bizonyított mechanikája és funkciói a frissített formatervvel és anyagokkal olyan autót hoztak létre, amely a jövpre is készen áll. Az új, LED-es első és hátsó fényszórók nem csak jobb láthatóságot és látást, de feltűnőbb megjelenést is garantálnak.

A tereptől a városi környezetig nincs olyan körülmény, amelyre az új Jeep® Wrangler ne lenne felkészülve. Új, erőteljes motorjaival, nagyobb szabad hasmagasságával és összehasonlíthatatlan képességivel mindig szilárd talajon fog állni és bármit megtehet majd.


A stílusos és kifinomult beltér, az ikonikus külső olyan feltűnő autót eredményezett, amely után mindenki megfordul, és bármilyen kihívással képes megbirkózni. A különleges, végiggondolt beltéri funkciók között szerepel a legújabb generációs Uconnect™ érintőképernyős rendszer is.

Az új Jeep® Wrangler tele van aktív és passzív biztonsági funkciókkal, amelyeknek hála bármilyen útviszonyok között biztonsággal közlekedhet.

ÚJ 4XE PLUG-IN HYBRID a mobilitás új kora a Jeep® történetében
A 4xe Plug-in Hybrid modellekkel a Jeep® Wrangler belép az elektromobilitás világába. A legendás Jeep® összkerékmeghajtáshoz merőben új koncepció alapján most elektromotor csatlakozik. Emellett az új közlekedési formához szolgáltatások és megoldások széles köre válik elérhetővé, amelyek bővítik a Jeep® világát.


UCONNECT™ SERVICES SZOLGÁLTATÁSOK
A fedélzeti infotainment rendszerbe épített Uconnect™Services* szolgáltatásokkal a Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid új funkciói az érintőképernyőn vagy a My Uconnect™ mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen és intuitívan kezelhetők. Kizárólag a 4xe modellekhez érhető el a My eCharge funkció, amellyel az akkumulátor töltését lehet nyomon követni és menedzselni. .

OTTHONI ÉS NYILVÁNOS TÖLTÉS
A 4xe Plug-in Hybrid Wrangler töltése meglepően könnyű. Az easyWallbox mellett a My Uconnect™ alkalmazásból távolról vezérelhető Wallbox fali töltő is képes a feladatra. Sőt, az új, hibrid Wranglert az opcióként elérhető Mode 3-as töltőkábellel akár nyilvános állomáson is lehet tölteni.

VEZETÉS KÖZBENI TÖLTÉS
Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid képes magát menet közben tölteni. Az e-Coasting funkcióval a fékezéskor, lassításkor keletkező kinetikus energiát tudja eltárolni.

EASYWALLBOX
Az opcióként elérhető új easyWallbox olyan okoseszköz, amely akár 3 órára is képes csökkenteni a teljes töltési időt. Képes érzékelni az otthoni hálózat terheltségét, és ahhoz tudja igazítani az autó töltését, hogy megakadályozza a hálózat túlterhelését. Emellett tárolja a töltési előzményeket, és segít optimalizálni a töltési folyamatot.

VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA
Csúcstechnológia és csatlakoztathatóság, innovatív funkciók és javított kényelem. Ezek az új Jeep® Wrangler belterének fő tulajdonságai. A magas minőségű beltéri anyagoknak és precíz műszaki részleteknek köszönhetően több a tárolórekesz, nagyobb a kényelem, jobb a kilátás és csendesebb a futás. Az új Wrangler a Jeep® márka történelméből merít, de kihasználja a modern kor technológiáját is, és egy felejthetetlen beltérben ötvözi ezeket. A minőség új szintje és a merész részletek felejthetetlen vezetési élményt garantálnak.

ÚJ MAGASLATOK FELÉ
A valaha volt legbelevalóbb Jeep® Wrangler. Opcióként elérhető 32 hüvelykes terepgumikkal, erősebb tengelyalagúttal, nagyobb fékekkel, összkerékmeghajtással, fém védőlemezeivel a Wrangler tovább viheti Önt, mint amit valaha elképzelhetőnek tartott.

BIZTONSÁGOS ÉS MEREV
A végiggondolt kialakítás és a fejlett technológia abban is segít a vezetőnek, hogy az utazás mindig biztonságos legyen. Az olyan segítő funkciók, mint a ParkSense® első és hátsó radarok, a holttérfigyelő és a hátsó keresztforgalom figyelő a közvetlen környezetről ad információt.

4XE PLUG-IN HYBRID MOTOR
Az új 4xe Plug-in Hybrid Wrangler 380 lóerő kombinált teljesítménnyel vág neki a kihívást jelentő mindennapoknak. A 0-ról 100 km/h-ra gyorsulás 6,4 másodpercig tart. A plusz teljesítmény a 4xe Plug-in Hybrid esetében az elektromotorból származik, amelynek köszönhetően figyelemre méltó gázlóképességgel rendelkezik, alacsony fordulaton pedig rengeteg nyomaték áll rendelkezésre. Mindez elengedhetetlen a valódi terepezéshez.

*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2023.07.01-től megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. Az ajánlat visszavonásig érvényes! A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

Klasszikus dizájn modern köntösben

Az új Jeep Wrangler bár ismerős lehet, de közelebbről nézve észrevehetőek az újdonságok és fejlesztések. Az új Wrangler hű marad elődeihez és örökségéhez, de számos ponton jobb lett. Megmarad a tradícionális Wrangler receptnél: ikonikus formaterv, kerek első lámpák, legendás hetes osztatú hűtőrács, amelyet a Jeep CJ modell ihletett, sík sárvédőív, levehető tető, ajtók és könnyen kihajtható szélvédő.


ERŐ ÉS SZILÁRDSÁG
A Wrangler merevsége és az oldalütközés elleni védelmi a nagy merevségű acélok B-oszlopba és padlólemezbe való beépítésével jelentősen javult. Az üzemanyagtartályt közbe fogó bölcső és széles keretbe került, és egy 2,5 milliméteres védőlemez védi a sérülésektől.

MÓKA EGY HAJTÁSNYIRA
Az új Jeep® Wrangler a könnyen kihajtható első szélvédőnek köszönhetően egyszerű módját mutatja be annak, hogyan lehet a szabad levegős vezetési élményt megtapasztalni. A lehajtáshoz az eddiginél kevesebb reteszt kell kioldani, az új, karosszéria színére fényezett bukókeret már a szélvédő keretének részét képezi. A szélvédőmosó szórófeje mostantól a motorházfedélen lévő gumi tartókban van.


NYISSON A VILÁGRA
Keménytető, vászontető, Sky One-Touch™ tető, nincs tető. Ajtóval, vagy nélküle. Az új Jeep Wranglert a szabad levegős vezetésre terveztük. Az új, zipzár nélküli Sunrider vászontetőt könnyű levenni, vagy feltenni, a Freedon Top keménytető pedig 20 százalékkal könnyebb, mint elődje. Az új, több hosszúságú csapszeg rendszer leegyszerűsíti az ajtók fel- és leszerelését.

FELNIK ÉS GUMIK
A fekete sárvédőívek a széria felszereltség részét képezik a Sport és Rubicon modelleken. A Rubicon sárvédőívek magas építésűek, és a sztenderd, valamint a 32 collos sár és hó terepgumikhoz építették. A karosszéria fényezésű sárvédőívek a Sahara modellek szériatartozéka.

Kalandos beltér

Az új Jeep® Wrangler beltere arra lett tervezve, hogy magas minőség és csatlakoztathatóság mellett még a legkalandvágyóbb lelkületű vezetőt is kényelemben, biztonságban szolgálja ki. Szálljon be és készüljön fel olyan vezetési élményre, amelyet soha nem fog elfelejteni.tárolórekesz található.


A VADONAT ÚJ BELTÉR
Készüljön fel élete legjobb élményére a vadonat új beltérben, amely teljesen új légkört teremt. Az új ülések formaterve kényelmet és oldaltartást biztosít, a hátsó sorban megnövekedett a lábtér, jobb minőségűek a könyöktámaszok, és mindenhol okosan megtervezett tárolórekesz található.

FŰTÖTT ELSŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK
Az opcióként elérhető fűtött első ülések és kormánykerék enyhítő körülmény a hideg télben. Olyan funkciók ezek, amiket, ha egyszer használ, nem tudja elképzelni, hogyan élhetett eddig nélkülük. A bőr borítású kormánykeréken megtalálhatóak a telefon, a hangvezérlő és a rádió kezelőgombjai is.

TÁGAS TEREK
Minden Wrangler a nyitott vezetés szabadságáról szól. Idénre jelentős fejlesztések történek, ezek egyike az új, könnyűfémből készült Freedom Top® keménytető, amely a gyorsleoldó bilincsekkel könnyen eltávolítható. Az új, cipzármentes Sunrider® ponyvatető új anyagból készült, szerkezete pedig segít megkönnyíteni a kinyitást és a bezárást.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL
Akár a kifinomult Sahara, akár a minden képességgel felvértezett Rubicon modellt választja, hihetetlen kényelemben lesz része, amely mellé csúcstechnológia jár.

KEZDJEN CSOMAGOLNI
Az új Jeep® Wrangler a tulajdonos kiteljesedése. Durva, mindenre képes, változatos, arra készült, hogy bármilyen felfedezéshez társ legyen. Járt, vagy járatlan utakon, tetővel, vagy anélkül, határt csak a képzelet szabhat.

KIMOSHATÓ BELTÉR
A kimosható beltérbe most új, egyirányú leeresztő szelepek kerültek, hogy a víz könnyedén le tudjon folyni. Távolítsa el a szőnyeget és slaggal is kimoshatja a belteret.


*Mindig a saját vezetési tudásának és tapasztalatának, valamint a körülményeknek megfelelően vezessen. Győződjön meg arról, hogy a kezelési útmutató minden előírását betartja a tető, illetve az ajtók levételekor, a szélvédő előre döntésekor. Ajtók nélkül, ledöntött szélvédővel csak terepen vezessen!

TRAIL RAIL™ RENDSZER
Az új, opcióként elérhető Trail Rail™ rendszer egy prémium, változtatható sínrendszeren alapuló csörlőzést segítő eszköz, amely a csomagtér padlójába és a hátsó ajtóra építhető.

JEEP UTILITY GRID
Ez az új elérhető rendszer a MOLLE-stílusú taktikai csomagon alapul, amelyet a fegyveres erők világszerte használnak. A Jeepben rendszerezőként és rugalmas csomagtér-elválasztóként funkcionál. Tároljon zseblámpát, elsősegélydobozt, vagy vizes palackokat úgy, hogy könnyen elérhetőek legyenek, ha szükség lenne rájuk.

REJTETT TÁROLÓREKESZ
A hátsó tárolórekeszben eltávolítható padló van, amellyel eltakarhatja a felszerelést.

ZÁRHATÓ REKESZ
A kesztyűtartó és a középkonzol is zárható, ezzel biztosítva további védelmet a csomagoknak lehajtott tetős utazások során.

Vezesse a jövőt

Üljön be a legfejlettebb technológiájú Wranglerbe! Az új Jeep Wrangler tele van a legfrissebb infotainment és technológiai funkciókkal. Fedezze fel a negyedik generációs 7, vagy 8,4 collos érintőképernyővel érkező Uconnect™ rendszert, így minden utazását maximálisan kiélvezheti.

UCONNECT™ RENDSZEREK
Legfejlettebb Uconnect™ rendszereink lehetővé teszik, hogy kapcsolatban maradjon a világgal.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ MŰSZEREGYSÉG
A Sahara és Rubicon modellek 7 collos digitális központi kijelzővel szereltek, amelyek grafikája mellett a kijelzett információ is személyre szabható. A teljes színes kijelző a navigáció, a médialejátszó adatait, az osztómű állását is megjeleníti. A kijelző Off-Road oldallal is rendelkezik, amely olyan fontos műszerek adatait jeleníti meg, mint a dőlésszög, állásszög, magasság, GPS koordináták és a meghajtás elosztása.

TÖRJE ÁT A HANGSEBESSÉGET
Az 552 watt teljesítményű, 12 csatornás erősível, nyolc hangszóróval és mélynyomóval rendelkező Alpine® prémium hangrendszere a szériafelszereltség része a Sahara és Rubicon modelleken. A rendszer aktív zajszűrésre képes, és akusztikusan laminált szélvédővel egészül ki


Új generációs Dana 44 tengelyek
A többiek felett álló Jeep® Wrangler Rubicon elől és hátul is Dana® 44 tengelyekkel van felszerelve. A kivételes erősség, tartósság és szilárdság érdekében a tengelyek vastagabb csövekből és kovácsolással készülnek.

Rock-Trac® Tru-Lok® önzáró differenciállal
A Wrangler Rubicon Tru-Lock elektronikus önzáró differenciállal készül. A hihetetlen kormányozhatóság érdekében a műszerfalon lévő kapcsoló aktiválja az első, vagy mindkét tengelyt.

KULCSNÉLKÜLI RENDSZER
A rendszer képes az elektronikus kulcs jelenlétét érzékelni az ajtóknál, ekkora hagyja jóvá az ajtók nyitását és zárását anélkül, hogy a kulcson gombot kellene nyomnia. Ugyanígy, a rendszer a jármű indítását is engedélyezi az indítógomb megnyomásával.


Aktív stabilizátor-lekapcsolás
A csak a Rubiconban elérhető funkció 30 kilométer/órás sebesség alatt 4LO fokozatban automatikus lecsatlakoztatja a stabilizátorokat. Ennek köszönhetően az első kerekek rugóútja 25 százalékkal megnő, hogy a legnagyobb kihívást jelentő terepviszonyokkal is megküzdjön.

MEGHATÁROZÓ SZÖGEK
252 milliméteres szabad hasmagasságával, 36,4 fokos belépő, 25,8 áthaladó, valamint 30,8 fokos kilépő terepszögével semmi nem állhat a Wrangler és a természet útjába.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Készleten

-14%
TOP AJÁNLAT

33 460 000 Ft

  

28 750 000 Ft  

HAVI 470 135 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV SAHARA

Modell kód: 688.AHH.3
33 460 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50730
28 750 000 Ft
Modell kód: 688.AHH.3
Hirdetési kód: PRCAR-50730

Szín:FEKETE

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:200 kW / 272 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

FEKETE

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2022

200 kW / 272 LE

AUT. (8 FOK.)

Készleten

-14%

33 920 000 Ft

  

29 150 000 Ft  

HAVI 476 676 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV SAHARA

Modell kód: 688.AHH.3
33 920 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51365
29 150 000 Ft
Modell kód: 688.AHH.3
Hirdetési kód: PRCAR-51365

Szín:FEHÉR

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:200 kW / 272 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

FEHÉR

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2023

200 kW / 272 LE

AUT. (8 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-9%

32 670 000 Ft

  

29 690 000 Ft  

HAVI 485 506 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER SAHARA 4xe

Modell kód: 688.AHH.3
32 670 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500128
29 690 000 Ft
Modell kód: 688.AHH.3
Hirdetési kód: PRCAR-500128

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:AUT (8 FOK.)

-

0 cm3

PlugIn Hybrid

2023

0 kW / 0 LE

AUT (8 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-10%

33 170 000 Ft

  

29 990 000 Ft  

HAVI 490 412 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER RUBICON

Modell kód: 688.GHH.3
33 170 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500127
29 990 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.3
Hirdetési kód: PRCAR-500127

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:AUT (8 FOK.)

-

0 cm3

PlugIn Hybrid

2023

0 kW / 0 LE

AUT (8 FOK.)

Készleten

-14%

35 270 000 Ft

  

30 300 000 Ft  

HAVI 495 481 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV RUBICON

Modell kód: 688.GHH.3
35 270 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51366
30 300 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.3
Hirdetési kód: PRCAR-51366

Szín:FEHÉR

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:200 kW / 272 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

FEHÉR

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2023

200 kW / 272 LE

AUT. (8 FOK.)

Készleten

-15%

35 870 000 Ft

  

30 450 000 Ft  

HAVI 497 934 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV RUBICON

Modell kód: 688.GHH.3
35 870 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50733
30 450 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.3
Hirdetési kód: PRCAR-50733

Szín:SARGE ZÖLD

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:200 kW / 272 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

SARGE ZÖLD

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2022

200 kW / 272 LE

AUT. (8 FOK.)

Készleten

-15%
KIEMELT

35 840 000 Ft

  

30 450 000 Ft  

HAVI 497 934 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV RUBICON

Modell kód: 688.GHH.3
35 840 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51367
30 450 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.3
Hirdetési kód: PRCAR-51367

Szín:ZYNITH EZÜST

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:200 kW / 272 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

ZYNITH EZÜST

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2023

200 kW / 272 LE

AUT. (8 FOK.)

Készleten

-15%

35 870 000 Ft

  

30 450 000 Ft  

HAVI 497 934 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV RUBICON

Modell kód: 688.GHH.3
35 870 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51226
30 450 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.3
Hirdetési kód: PRCAR-51226

Szín:FEHÉR

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:200 kW / 272 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

FEHÉR

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2023

200 kW / 272 LE

AUT. (8 FOK.)

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-09-30

-7%

35 270 000 Ft

  

32 800 000 Ft  

HAVI 536 362 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV RUBICON

Modell kód: 688.GHH.3
35 270 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51225
32 800 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.3
Hirdetési kód: PRCAR-51225

Szín:FEHÉR

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:200 kW / 272 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

FEHÉR

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2023

200 kW / 272 LE

AUT. (8 FOK.)

Letölthető dokumentumok

Árlista
Tartozék katalógus

Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Jeep® Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
Szerviz
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk