Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.
Nyári nyereményeső! Játssz velünk és nyerj! Részletek >>

Jeep WRANGLER 27 830 000 Ft-tól

Jeep® WRANGLER

Az új Jeep® Wrangler hű örökségéhez. Bizonyított mechanikája és funkciói a frissített formatervvel és anyagokkal olyan autót hoztak létre, amely a jövpre is készen áll. Az új, LED-es első és hátsó fényszórók nem csak jobb láthatóságot és látást, de feltűnőbb megjelenést is garantálnak.

A tereptől a városi környezetig nincs olyan körülmény, amelyre az új Jeep® Wrangler ne lenne felkészülve. Új, erőteljes motorjaival, nagyobb szabad hasmagasságával és összehasonlíthatatlan képességivel mindig szilárd talajon fog állni és bármit megtehet majd.


A stílusos és kifinomult beltér, az ikonikus külső olyan feltűnő autót eredményezett, amely után mindenki megfordul, és bármilyen kihívással képes megbirkózni. A különleges, végiggondolt beltéri funkciók között szerepel a legújabb generációs Uconnect™ érintőképernyős rendszer is.

Az új Jeep® Wrangler tele van aktív és passzív biztonsági funkciókkal, amelyeknek hála bármilyen útviszonyok között biztonsággal közlekedhet.

ÚJ 4XE PLUG-IN HYBRID a mobilitás új kora a Jeep® történetében
A 4xe Plug-in Hybrid modellekkel a Jeep® Wrangler belép az elektromobilitás világába. A legendás Jeep® összkerékmeghajtáshoz merőben új koncepció alapján most elektromotor csatlakozik. Emellett az új közlekedési formához szolgáltatások és megoldások széles köre válik elérhetővé, amelyek bővítik a Jeep® világát.


UCONNECT™ SERVICES SZOLGÁLTATÁSOK
A fedélzeti infotainment rendszerbe épített Uconnect™Services* szolgáltatásokkal a Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid új funkciói az érintőképernyőn vagy a My Uconnect™ mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen és intuitívan kezelhetők. Kizárólag a 4xe modellekhez érhető el a My eCharge funkció, amellyel az akkumulátor töltését lehet nyomon követni és menedzselni. .

OTTHONI ÉS NYILVÁNOS TÖLTÉS
A 4xe Plug-in Hybrid Wrangler töltése meglepően könnyű. Az easyWallbox mellett a My Uconnect™ alkalmazásból távolról vezérelhető Wallbox fali töltő is képes a feladatra. Sőt, az új, hibrid Wranglert az opcióként elérhető Mode 3-as töltőkábellel akár nyilvános állomáson is lehet tölteni.

VEZETÉS KÖZBENI TÖLTÉS
Az új Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid képes magát menet közben tölteni. Az e-Coasting funkcióval a fékezéskor, lassításkor keletkező kinetikus energiát tudja eltárolni.

EASYWALLBOX
Az opcióként elérhető új easyWallbox olyan okoseszköz, amely akár 3 órára is képes csökkenteni a teljes töltési időt. Képes érzékelni az otthoni hálózat terheltségét, és ahhoz tudja igazítani az autó töltését, hogy megakadályozza a hálózat túlterhelését. Emellett tárolja a töltési előzményeket, és segít optimalizálni a töltési folyamatot.

VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA
Csúcstechnológia és csatlakoztathatóság, innovatív funkciók és javított kényelem. Ezek az új Jeep® Wrangler belterének fő tulajdonságai. A magas minőségű beltéri anyagoknak és precíz műszaki részleteknek köszönhetően több a tárolórekesz, nagyobb a kényelem, jobb a kilátás és csendesebb a futás. Az új Wrangler a Jeep® márka történelméből merít, de kihasználja a modern kor technológiáját is, és egy felejthetetlen beltérben ötvözi ezeket. A minőség új szintje és a merész részletek felejthetetlen vezetési élményt garantálnak.

ÚJ MAGASLATOK FELÉ
A valaha volt legbelevalóbb Jeep® Wrangler. Opcióként elérhető 32 hüvelykes terepgumikkal, erősebb tengelyalagúttal, nagyobb fékekkel, összkerékmeghajtással, fém védőlemezeivel a Wrangler tovább viheti Önt, mint amit valaha elképzelhetőnek tartott.

BIZTONSÁGOS ÉS MEREV
A végiggondolt kialakítás és a fejlett technológia abban is segít a vezetőnek, hogy az utazás mindig biztonságos legyen. Az olyan segítő funkciók, mint a ParkSense® első és hátsó radarok, a holttérfigyelő és a hátsó keresztforgalom figyelő a közvetlen környezetről ad információt.

MOTOROK
A már most is a világ egyik legalkalmazhatóbb autójaként az új Wrangler benzines és 4xe Plug-in Hybrid motorvariációval is elérhető, így könnyen saját igényeihez igazíthatja azt.

2.0 TURBÓFELTÖLTÉSŰ BENZINMOTOR
Az új, 2 literes, turbófeltöltésű, soros, négyhengeres motor 270 lóerőt és 400 Nm nyomatékot teljesít és 8-sebességes automata váltóval érhető el. Ez az új négyhengeres egység több nyomatékot termel, mint a Wrangler korábbi V6-os motorja, miközben alacsonyabb a fogyasztása, jobb a teljesítménye és kényelmesebb vezetést biztosít. A motorhoz Start/Stop rendszer is csatlakozik.

4XE PLUG-IN HYBRID MOTOR
Az új 4xe Plug-in Hybrid Wrangler 380 lóerő kombinált teljesítménnyel vág neki a kihívást jelentő mindennapoknak. A 0-ról 100 km/h-ra gyorsulás 6,4 másodpercig tart. A plusz teljesítmény a 4xe Plug-in Hybrid esetében az elektromotorból származik, amelynek köszönhetően figyelemre méltó gázlóképességgel rendelkezik, alacsony fordulaton pedig rengeteg nyomaték áll rendelkezésre. Mindez elengedhetetlen a valódi terepezéshez.

Klasszikus dizájn modern köntösben

Az új Jeep Wrangler bár ismerős lehet, de közelebbről nézve észrevehetőek az újdonságok és fejlesztések. Az új Wrangler hű marad elődeihez és örökségéhez, de számos ponton jobb lett. Megmarad a tradícionális Wrangler receptnél: ikonikus formaterv, kerek első lámpák, legendás hetes osztatú hűtőrács, amelyet a Jeep CJ modell ihletett, sík sárvédőív, levehető tető, ajtók és könnyen kihajtható szélvédő.


ERŐ ÉS SZILÁRDSÁG
A Wrangler merevsége és az oldalütközés elleni védelmi a nagy merevségű acélok B-oszlopba és padlólemezbe való beépítésével jelentősen javult. Az üzemanyagtartályt közbe fogó bölcső és széles keretbe került, és egy 2,5 milliméteres védőlemez védi a sérülésektől.

MÓKA EGY HAJTÁSNYIRA
Az új Jeep® Wrangler a könnyen kihajtható első szélvédőnek köszönhetően egyszerű módját mutatja be annak, hogyan lehet a szabad levegős vezetési élményt megtapasztalni. A lehajtáshoz az eddiginél kevesebb reteszt kell kioldani, az új, karosszéria színére fényezett bukókeret már a szélvédő keretének részét képezi. A szélvédőmosó szórófeje mostantól a motorházfedélen lévő gumi tartókban van.


NYISSON A VILÁGRA
Keménytető, vászontető, Sky One-Touch™ tető, nincs tető. Ajtóval, vagy nélküle. Az új Jeep Wranglert a szabad levegős vezetésre terveztük. Az új, zipzár nélküli Sunrider vászontetőt könnyű levenni, vagy feltenni, a Freedon Top keménytető pedig 20 százalékkal könnyebb, mint elődje. Az új, több hosszúságú csapszeg rendszer leegyszerűsíti az ajtók fel- és leszerelését.

FELNIK ÉS GUMIK
A fekete sárvédőívek a széria felszereltség részét képezik a Sport és Rubicon modelleken. A Rubicon sárvédőívek magas építésűek, és a sztenderd, valamint a 32 collos sár és hó terepgumikhoz építették. A karosszéria fényezésű sárvédőívek a Sahara modellek szériatartozéka.

Kalandos beltér

Az új Jeep® Wrangler beltere arra lett tervezve, hogy magas minőség és csatlakoztathatóság mellett még a legkalandvágyóbb lelkületű vezetőt is kényelemben, biztonságban szolgálja ki. Szálljon be és készüljön fel olyan vezetési élményre, amelyet soha nem fog elfelejteni.tárolórekesz található.


A VADONAT ÚJ BELTÉR
Készüljön fel élete legjobb élményére a vadonat új beltérben, amely teljesen új légkört teremt. Az új ülések formaterve kényelmet és oldaltartást biztosít, a hátsó sorban megnövekedett a lábtér, jobb minőségűek a könyöktámaszok, és mindenhol okosan megtervezett tárolórekesz található.

FŰTÖTT ELSŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK
Az opcióként elérhető fűtött első ülések és kormánykerék enyhítő körülmény a hideg télben. Olyan funkciók ezek, amiket, ha egyszer használ, nem tudja elképzelni, hogyan élhetett eddig nélkülük. A bőr borítású kormánykeréken megtalálhatóak a telefon, a hangvezérlő és a rádió kezelőgombjai is.

TÁGAS TEREK
Minden Wrangler a nyitott vezetés szabadságáról szól. Idénre jelentős fejlesztések történek, ezek egyike az új, könnyűfémből készült Freedom Top® keménytető, amely a gyorsleoldó bilincsekkel könnyen eltávolítható. Az új, cipzármentes Sunrider® ponyvatető új anyagból készült, szerkezete pedig segít megkönnyíteni a kinyitást és a bezárást.

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL
Akár a kifinomult Sahara, akár a minden képességgel felvértezett Rubicon modellt választja, hihetetlen kényelemben lesz része, amely mellé csúcstechnológia jár.

KEZDJEN CSOMAGOLNI
Az új Jeep® Wrangler a tulajdonos kiteljesedése. Durva, mindenre képes, változatos, arra készült, hogy bármilyen felfedezéshez társ legyen. Járt, vagy járatlan utakon, tetővel, vagy anélkül, határt csak a képzelet szabhat.

KIMOSHATÓ BELTÉR
A kimosható beltérbe most új, egyirányú leeresztő szelepek kerültek, hogy a víz könnyedén le tudjon folyni. Távolítsa el a szőnyeget és slaggal is kimoshatja a belteret.


*Mindig a saját vezetési tudásának és tapasztalatának, valamint a körülményeknek megfelelően vezessen. Győződjön meg arról, hogy a kezelési útmutató minden előírását betartja a tető, illetve az ajtók levételekor, a szélvédő előre döntésekor. Ajtók nélkül, ledöntött szélvédővel csak terepen vezessen!

TRAIL RAIL™ RENDSZER
Az új, opcióként elérhető Trail Rail™ rendszer egy prémium, változtatható sínrendszeren alapuló csörlőzést segítő eszköz, amely a csomagtér padlójába és a hátsó ajtóra építhető.

JEEP UTILITY GRID
Ez az új elérhető rendszer a MOLLE-stílusú taktikai csomagon alapul, amelyet a fegyveres erők világszerte használnak. A Jeepben rendszerezőként és rugalmas csomagtér-elválasztóként funkcionál. Tároljon zseblámpát, elsősegélydobozt, vagy vizes palackokat úgy, hogy könnyen elérhetőek legyenek, ha szükség lenne rájuk.

REJTETT TÁROLÓREKESZ
A hátsó tárolórekeszben eltávolítható padló van, amellyel eltakarhatja a felszerelést.

ZÁRHATÓ REKESZ
A kesztyűtartó és a középkonzol is zárható, ezzel biztosítva további védelmet a csomagoknak lehajtott tetős utazások során.

Vezesse a jövőt

Üljön be a legfejlettebb technológiájú Wranglerbe! Az új Jeep Wrangler tele van a legfrissebb infotainment és technológiai funkciókkal. Fedezze fel a negyedik generációs 7, vagy 8,4 collos érintőképernyővel érkező Uconnect™ rendszert, így minden utazását maximálisan kiélvezheti.

UCONNECT™ RENDSZEREK
Legfejlettebb Uconnect™ rendszereink lehetővé teszik, hogy kapcsolatban maradjon a világgal.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ MŰSZEREGYSÉG
A Sahara és Rubicon modellek 7 collos digitális központi kijelzővel szereltek, amelyek grafikája mellett a kijelzett információ is személyre szabható. A teljes színes kijelző a navigáció, a médialejátszó adatait, az osztómű állását is megjeleníti. A kijelző Off-Road oldallal is rendelkezik, amely olyan fontos műszerek adatait jeleníti meg, mint a dőlésszög, állásszög, magasság, GPS koordináták és a meghajtás elosztása.

TÖRJE ÁT A HANGSEBESSÉGET
Az 552 watt teljesítményű, 12 csatornás erősível, nyolc hangszóróval és mélynyomóval rendelkező Alpine® prémium hangrendszere a szériafelszereltség része a Sahara és Rubicon modelleken. A rendszer aktív zajszűrésre képes, és akusztikusan laminált szélvédővel egészül ki


Új generációs Dana 44 tengelyek
A többiek felett álló Jeep® Wrangler Rubicon elől és hátul is Dana® 44 tengelyekkel van felszerelve. A kivételes erősség, tartósság és szilárdság érdekében a tengelyek vastagabb csövekből és kovácsolással készülnek.

Rock-Trac® Tru-Lok® önzáró differenciállal
A Wrangler Rubicon Tru-Lock elektronikus önzáró differenciállal készül. A hihetetlen kormányozhatóság érdekében a műszerfalon lévő kapcsoló aktiválja az első, vagy mindkét tengelyt.

KULCSNÉLKÜLI RENDSZER
A rendszer képes az elektronikus kulcs jelenlétét érzékelni az ajtóknál, ekkora hagyja jóvá az ajtók nyitását és zárását anélkül, hogy a kulcson gombot kellene nyomnia. Ugyanígy, a rendszer a jármű indítását is engedélyezi az indítógomb megnyomásával.


Aktív stabilizátor-lekapcsolás
A csak a Rubiconban elérhető funkció 30 kilométer/órás sebesség alatt 4LO fokozatban automatikus lecsatlakoztatja a stabilizátorokat. Ennek köszönhetően az első kerekek rugóútja 25 százalékkal megnő, hogy a legnagyobb kihívást jelentő terepviszonyokkal is megküzdjön.

MEGHATÁROZÓ SZÖGEK
252 milliméteres szabad hasmagasságával, 36,4 fokos belépő, 25,8 áthaladó, valamint 30,8 fokos kilépő terepszögével semmi nem állhat a Wrangler és a természet útjába.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Készleten

-7%

30 670 000 Ft

  

28 500 000 Ft  

HAVI 393 352 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV SAHARA

Modell kód: 688.AHH.2
30 670 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-47235
28 500 000 Ft
Modell kód: 688.AHH.2
Hirdetési kód: PRCAR-47235

Szín:STING SZÜRKE PASZTELL FÉNYEZÉS

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:280 kW / 380 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

STING SZÜRKE PASZTELL FÉNYEZÉS

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2022

280 kW / 380 LE

AUT. (8 FOK.)

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-08-10

-7%

30 670 000 Ft

  

28 516 000 Ft  

HAVI 393 573 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV SAHARA

Modell kód: 688.AHH.2
30 670 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-47238
28 516 000 Ft
Modell kód: 688.AHH.2
Hirdetési kód: PRCAR-47238

Szín:FEHÉR PASZTELL FÉNYEZÉS

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:280 kW / 380 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

FEHÉR PASZTELL FÉNYEZÉS

1995 cm3

Hybrid

2022

280 kW / 380 LE

AUT. (8 FOK.)

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-08-31

-7%

31 060 000 Ft

  

28 882 000 Ft  

HAVI 398 624 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV RUBICON

Modell kód: 688.GHH.2
31 060 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-47248
28 882 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.2
Hirdetési kód: PRCAR-47248

Szín:FEKETE PASZTELL

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:280 kW / 380 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

FEKETE PASZTELL

1995 cm3

Hybrid

2022

280 kW / 380 LE

AUT. (8 FOK.)

Készleten

-7%

31 290 000 Ft

  

29 096 000 Ft  

HAVI 401 578 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV RUBICON

Modell kód: 688.GHH.2
31 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-47298
29 096 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.2
Hirdetési kód: PRCAR-47298

Szín:GRÁNIT- KRISTÁLY METÁL- FÉNYEZ

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:280 kW / 380 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

GRÁNIT- KRISTÁLY METÁL- FÉNYEZ

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2022

280 kW / 380 LE

AUT. (8 FOK.)

Készleten

-7%

31 410 000 Ft

  

29 182 000 Ft  

HAVI 402 765 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV RUBICON

Modell kód: 688.GHH.2
31 410 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-47288
29 182 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.2
Hirdetési kód: PRCAR-47288

Szín:STING SZÜRKE PASZTELL FÉNYEZÉS

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:280 kW / 380 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

STING SZÜRKE PASZTELL FÉNYEZÉS

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2022

280 kW / 380 LE

AUT. (8 FOK.)

Készleten

-7%

31 840 000 Ft

  

29 610 000 Ft  

HAVI 408 672 FT-TÓL!

JEEP WRANGLER 2.0 4XE PHEV RUBICON

Modell kód: 688.GHH.2
31 840 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-47239
29 610 000 Ft
Modell kód: 688.GHH.2
Hirdetési kód: PRCAR-47239

Szín:FEHÉR PASZTELL FÉNYEZÉS

Hengerűrtartalom1995 cm3

Üzemmód:PlugIn Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:280 kW / 380 LE

Váltó:AUT. (8 FOK.)

FEHÉR PASZTELL FÉNYEZÉS

1995 cm3

PlugIn Hybrid

2022

280 kW / 380 LE

AUT. (8 FOK.)

NYEREMÉNYJÁTÉKAjánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Jeep® Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk